Despre

Salut!

Noi suntem Milli și Mihai Abagief, 30 și respectiv 39 de ani.

În ultimii ani 10 ani ne-am găsit o pasiune pentru de gradinărit, permacultură, ecologie aplicată, hrană pe bune, un trai responsabil față de natură și societate. Așa ca am pornit în 2014 Gradina MOLCOM, un spațiu creat din dorința de-a nu mai visa cu ochii deschiși. Am zis să ne punem ideile în practică.

Aici urmează să descoperiți în diverse faze de dezvoltare un design de permacultură corect implementat, experimentele noastre în ale grădinaritului ecologic sau aspirațiile noastre către un stil de viață “low-impact”. Alteori, o să vedeți doar cum ne minunăm de gustul roșiilor bio, de râmele dintr-un sol bine afânat, de umbra pomilor.

Pe termen lung, vrem ca proiectul Grădina Molcom să se transforme într-un habitat de familie auto-sustenabil și-un spatiu educațional care va combina ecologia aplicată, spiritualitatea, dezvoltarea personală și alte intenții bune.

Dacă ne căutați pe Google Maps, Grădina MOLCOM se află în Moara Vlăsiei (Jud. Ilfov), la ~35 de km de București, un sat înconjurat de lacuri și păduri (încă) generoase. Vă așteptăm pe la noi!

===

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *